fbpx

Wat heeft het me veel pijn gedaan hoe mensen kunnen oordelen en deze oordelen ook nog eens de wijde wereld in slingeren. Wat een verdriet heb ik gehad als mij weer iets ter ore kwam wat over mij ging. De momenten dat ik op dieptepunten van mijn leven zat waren de momenten waar ik het meest heb geleerd om van mijzelf te houden. En ook de momenten dat ik leerde dat het niets uit maakt wat mensen over je zeggen of denken.

Mensen zien namelijk wat ze willen zien. Ze zien in jou een weerspiegeling van hun eigen way of life. En jij hebt daar nooit van z’n leven invloed op. Je kunt hun gedachten over jou ook maar het beste bij hun laten. Het helpt jou namelijk niet. Niet om stappen vooruit te zetten en niet om blij in het leven te staan.

Hou je daarom niet bezig met wat anderen van je denken. Zo’n waste of time!

Heb je een vraag?