fbpx
Een aantal maanden geleden deed ik een ontwikkelings assessment en daaruit kwam naar voren (dat was natuurlijk geen verrassing voor mij) dat ik heel veel zie, hoor en voel. Een enorme kracht van mij die ik heel goed inzet tijdens het begeleiden van mensen in hun ontwikkelingsproces. Dat ik veel zie, hoor en voel maakt dat ik anderen uitgebreid kan lezen en begrijpen. Soms nog beter dan zijzelf doen. (Want daarvoor komen ze ook bij mij). Ik koppel verbale-en non-verbale communicatie aan de kennis en ervaring die ik heb.

Ik stel megaveel vragen en voel aan de energie of er nog meer ondergronds verborgen ligt. Daarmee kom ik snel tot de kern. Dus dat ik veel zie, hoor en voel is mijn kracht.

Op andere momenten ben ik weleens jaloers op mensen die dat niet hebben. Ik ben veel aan het afwegen of ik wat doe met de informatie die ik zie, hoor en voel. En heel vaak moet ik mezelf dan inhouden om er niets mee te doen. Ieder loopt immers zijn eigen pad.
Je kunt pas echt stappen zetten als je er zelf aan toe bent.
Heb je een vraag?