Wat anderen zeggen

Op deze pagina lees je de ervaringen van anderen die je zijn voor gegaan. 

“Vanaf het eerste contact voelde het al goed. Fleur heeft de gave om aan te voelen en te zien waar de problemen liggen.  Ze neemt mij serieus en pakt de problemen van mij goed aan. Het valt me vooral op hoe ze de vinger op de zere plek weet te leggen en het op een goede manier weet bij te sturen.
Mijn grootste zorgvraag is namelijk erg onzeker zijn, heel hard voor mezelf zijn en ik mag geen fouten maken. Dit resulteert dan vaak in emotionele buien, stress en nu een burn out.
Na 2 sessies bij Fleur merkte ik al verschil, kon ik vorige voor de sessies om een situatie alleen maar huilen,na 2 keer kon ik er heel anders naar kijken en kon ik zelfs aardig tegen mijzelf zijn.  Ik heb die hele week geen huilbuien meer gehad en ben beter te pas. Ook was ik vanaf die week niet meer zo kortademig en ik ben nu het ritme van mijn ademhaling niet meer kwijt. Door Fleur heb ik weer een stevige zelfverzekerde basis gekregen.”

“Fleur stelt goede vragen die je verder helpen in de zoektocht van je persoonlijke ontwikkeling op werkgebied of privé. Ze koppelt dit aan waardevolle werkvormen die je dieper inzicht geven in jezelf en wat je zelf wil en belangrijk voor je is. Dit stemt ze echt af op jou als persoon en kan voor iedereen weer anders zijn. Soms is het doel hetzelfde, maar in een andere werkvorm gegoten die voor jou beter aansluit. Fleur is goed in het begeleiden van het proces en in hoe je het zelf allemaal doet, want dat doe je eigenlijk. Je doet het zelf maar door de sessies en bewustwording kom je echt stapjes of soms stappen verder. Ze geeft je een vertrouwd gevoel en creëert een warme en open sfeer. Ze stelt ook de diepere vragen die nodig zijn ook al is dat soms confronterend, maar waar je uiteindelijk wel veel aan hebt.”

“Ik gun iedereen een coach zoals Fleur! Ik heb Fleur leren kennen als een doortastende coach en ervaringsdeskundige. Het is vooral haar persoonlijke benadering, het doorgronden van wie je bent en wat je drijft en vooral ook de verbanden leggen naar eventuele mogelijke fysieke of genetische oorzaken.

Fleur is in staat om vanuit haar eigen ervaringen kennis te delen, maar educatief is ze ook zeer breed en sterk onderlegd. Ze is positief, heeft humor, is nuchter en stelt de juiste vragen. Ze geeft de juiste tips en tricks en laat je met pasklare acties de deur uit gaan.

Het heeft mij enorm geholpen en geeft me meer zelfvertrouwen om in bepaalde situaties te handelen. Ik ga zeker vaker naar Fleur en kan haar van harte aanbevelen als coach.”

“Door haar stralende persoonsgerichte aanpak voel je je bij Fleur snel op je gemak en gehoord. Tijdens haar thema avonden is het een en al herkenning. En geeft het een fijn gevoel dat je er niet alleen voor staat.

Fleur werkt verbindend en persoonsgericht. Ze draagt vanuit de praktijk en eigen levenservaring voorbeelden en tips aan. Een ruime diverse kennis en staand open voor vernieuwing. Geen hokjes denker of vingerwijzend. Meedenkend en inlevend. Een enthousiaste vrouw om mee in gesprek te gaan en samen te werken.”

“Fleur heeft me enorm geholpen. Ik heb het gevoel dat ik veel sterker in mijn schoenen sta. Ik begrijp mijn kinderen beter, kan ook beter “loslaten”(en geloof me, dat was nodig!) en sta daardoor weer makkelijker in het leven. Inmiddels merk ik ook dat mijn kinderen er de vruchten van plukken. Fleur nogmaals bedankt voor je hulp en mocht ik je weer nodig zijn in de toekomst, weet ik je te vinden.”

Samen met mijn partner hebben wij de cursus mijn kind is hoogsensitief gevolgd. Woorden schieten te kort om te beschrijven hoe Fleur en Ben deze avonden hebben gedaan. Ze geven niet alleen maar even een cursus maar doen dit met zoveel liefde en passie, dat is onbeschrijfelijk! Elke avond dat we kwamen hadden we er zoveel zin in, ook om direct onze ervaringen te delen van wat we geleerd hadden het was zo mooi! Wij vinden het zelfs jammer dat het maar 3 avonden was. Ik raad Effect op Maat echt bij iedereen aan, zit je ergens mee en je ziet een cursus of workshop voorbij komen waarvan jij denkt dat is interessant ga heen!!!!! Want echt waar hier is geen prijs voor te geven hoe mooi en persoonlijk zij de workshop en/of cursus geven. Ik weet zeker dat wij zeker nog een workshop of cursus gaan volgen.
Fleur en Ben heel erg bedankt voor alles!

“Het allereerste gesprek bij Fleur was ik verward en druk in mijn hoofd en lichaam. Fleur stelde mij op mijn gemak. Ik voelde mij vrij om alles te kunnen en mogen zeggen. Door het gesprek en de tools en inzichten die Fleur mij gaf kwam er rust in mijn hoofd. Ze leeft met je mee. Tevens heb ik geleerd om los te laten. Het was voor mij een eye opener. Zo kan het dus ook! Wat een ervaring. Fleur drukt nergens een stempel op. Je bent zoals je bent en mag zijn.

Voor het eerst in tijden, kon ik buitenhuis lunchen, boodschappen doen en eten koken zonder paniek en stress. Het viel  mij op dat Fleur heel goed kijkt naar je mimiek en gestiek naast dat ze naar je luistert. Was een verrassing. Een betrokken coach die weet wat ze doet. Bedankt Fleur voor deze inzichten al na de eerste sessie!”

“Ik heb weer meer balans gevonden in mijn werk en privéleven. Ik heb geleerd nog duidelijker keuzes te maken en hierdoor is er weer meer rust ontstaan in mijn leven.

Vooral in mijn werk merk ik dat ik weer erg veel plezier beleef aan het lesgeven en dat er minder vermoeidheid is. Het geeft me weer energie i.p.v. dat het me energie kost. Er is meer ruimte ontstaan voor professionele ontwikkeling. Mijn zelfvertrouwen is ook weer voldoende hersteld.

Ook thuis blijft het belangrijk duidelijke keuzes te maken en die ook uit te voeren. De communicatie is opener geworden.

Op persoonlijk vlak blijf ik het ook belangrijk vinden me te blijven ontwikkelen en blijf hier bewust mee bezig.”