fbpx

Wat anderen zeggen

Op deze pagina lees je de ervaringen van anderen die je zijn voor gegaan.

Indien je werkgever jouw coachingstraject wil vergoeden, maar graag eerst
in contact komt met een referent dan kun je die bij mij opvragen.

Ik heb een aantal opdrachtgevers / werkgevers  die te benaderen zijn
indien jouw werkgever hierom vraagt.

Fleur is een krachtige, oprechte, doortastende vrouw met een open persoonlijkheid. Ze is positief kritisch en ze is recht door zee. Tevens is ze vastbesloten om je verder te helpen.
Fleur heeft ervoor gezorgd dat ik de betekenis aan mijn gedachten heb veranderd. Haar vragenvuur en gerichte opdrachten waren soms lastig. Maar haar vragen waren belangrijker dan de antwoorden.
Fleur hielp me bij het omzetten van weten naar begrijpen. Kortom, Fleur bracht me terug naar de eenvoud. Een waardevol traject. Pak die kans!

In juni 2020 heb ik me ziek gemeld omdat ik fysiek en mentaal er doorheen zat. Bij de psycholoog kreeg ik geen grip op mijn klachten en bleef maanden lang afhankelijk van een psycholoog zonder resultaat…

Ik wilde dolgraag een coach maar durfde dit niet te bespreken met mijn teamleider. Ik was onzeker en heel erg sceptisch. Wat nu als hij mij niet gelooft of wat als zijn beeld naar mij veranderd? Wat nou als hij ontdekt dat ik al maanden lang op mijn tenen loop en eigenlijk al die tijd een masker draag. Ik heb altijd goed gefunctioneerd; denkt hij nu misschien dat ik het toch niet aankan?

Tijdens mijn zoektocht naar een coach  werd ik enthousiast toen ik Fleur leerde kennen via Facebook. Zij had mij binnen een aanzienlijke korte tijd laten inzien dat het tijd is voor mezelf. Als ik mezelf niet op nr 1 zet wie doet het anders voor je? Ook liet zij mij inzien dat het juist een kracht is om jezelf op nr 1 te zetten en stelde mij gerust.

Ik heb mijn teamleider gebeld en had hem geïnformeerd over mijn keus voor coaching. Door de goeie voorbereiding met Fleur was mijn eerste en allerbelangrijkste doel behaald; ik kwam voor mezelf op en benoemde mijn wensen en wat ik nodig heb om te herstellen en terug te keren naar mijn werk. 

Mijn reis naar mezelf kon beginnen…na het gesprek met mijn teamleider ging mijn groei als een speer…

Waarom Fleur Timmerman als jouw coach?

Fleur heb ik als coach leren kennen als een; geduldige, warme, eerlijke, betrokken en zorgzaam persoon.

Fleur luistert aandachtig naar je zonder oordeel. De zoektocht naar jezelf ontdek je door op maat gemaakte opdrachten met bijbehorende coaching. Het geeft je als mens een boost omdat je door de opdrachten zelf aan de slag gaat en heel gauw inzichten krijgt in je gedachtes, emoties en gevoelens. Door deze inzichten werd het mij al gauw duidelijk waar de pijnpunten liggen en hoe ik deze pijnpunten kan aanpakken. Hiermee behoud je de regie over je herstelproces wat resulteert dat je binnen 3 maanden weer geheel controle en grip krijgt over je leven. En geloof mij dit is echt waar. Ik was eerst heel sceptisch, 3 maanden zo snel?? Hoe dan?

Haar visie en werkwijze is altijd op maat en gekoppeld aan jouw klachten. Dit maakt dat elke persoon als een uniek en individu wordt gezien.

Fleur is recht voor haar raap en houdt je een spiegel voor indien dit nodig is. Dit doet zij op een respectvolle en gelijkwaardige manier.

Fleur is ook een mensenmens en deelt haar eigen persoonlijke ervaringen en durft hierin kwetsbaar te zijn. Dit schept een vertrouwensband en daardoor durfde ik ook meer mijn kwetsbare kant aan haar te laten zien.

Als de motivatie er is is sky the limit en belooft Fleur 100% inzet en betrokkenheid . Bij verandering komt ook weerstand om de hoek kijken maar Fleur denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen. Haar positieve energie is erg aanstekelijk waardoor ik ook de hobbels in het proces kon aangaan en inmiddels verslagen heb😁

Ik zeg doen! Het traject heeft mijn leven volledig veranderd… en ik sta nu stevig in mijn schoenen. Ik durf mij kwetsbaar op te stellen en voel een balans in mind en spirit.

Twijfel je nog een beetje over het aanbod of vindt je het nog lastig om een stap te maken naar een nieuwe verbeterde stabiele versie van jezelf?

Kan ik begrijpen had ik namelijk ook. Neem even contact op met Fleur en voel aan of er een klik is. Is die er kan dat ook erg helpen in het maken van een keuze.

Maar er is ook een andere optie;

De details over mijn veranderingsproces heb ik vanwege mijn eigen privacy weg gelaten maar indien er behoefte is vind ik het geen probleem om vrijblijvend een telefonisch gesprek met je aan te gaan om mijn ervaringen als kandidaat met je te delen. Stuur dan een mail naar Fleur en ik neem dan contact met je op.

Sheila

Jongerenwerker

Ik heb meegedaan aan het gratis webinar Fundamentele Inzichten. Ik vond het een goede start om jezelf te ontdekken en begrijpen, weten wie je eigenlijk bent en wat je echt wilt. Ik had nog nooit zo naar mezelf gekeken en het maakte me veel duidelijk. Als je eenmaal weet wie je bent en wat je wilt kun je keuzes maken die bij je passen en leven in plaats van geleefd worden. Fleur is een warme betrokken vrouw die vanuit haar eigen ervaringen en ontdekkingen mensen helpt verder te komen.”

Ivonne

Woensdag 28 november  heb ik het gratis webinar “fundamentele inzichten” mogen volgen. Zoals altijd had Fleur weer een geweldige presentatie in elkaar gezet, waarbij ik weer zoveel heb geleerd. Je komt steeds meer erachter wie je nou eigenlijk bent, maar ook dat je mag zijn wie je wilt zijn, hoe je wilt zijn.

Ik heb in ieder geval weer heel wat stof om toe te passen bij mezelf. De 3 veranderingsprocessen die Fleur aan orde heeft gebracht geven in ieder geval duidelijke informatie hoe je aan de slag kan gaan met jezelf. Om een sterke basis te creëren. De volgende webinar ben ik er zeker weer bij!

Zainab

“Fleur heeft op plezierige, fleurige manier de docent weten te bereiken, waardoor daar het kwartje viel en de mindset veranderde. 

Zij heeft een goede klik weten te krijgen met de docent en zijn vertrouwen gewonnen, waardoor een goed resultaat is behaald, namelijk een docent met een positieve en betrokken instelling die goed functioneert en beschikt over zelfreflectie.

Haar professionaliteit is uitstekend en zij heeft een duidelijke aanpak, overeenkomstig afspraken.
De eindpresentatie was duidelijk met adviezen voor duurzaam goed functioneren voor de docent.
Door opnieuw positieve ervaring blijft dit buro zeker bij ons in beeld voor coaching.

 (Dit traject voerde ik uit voor onderwijsbureau van Leeuwen).

Rense Wijnsma
Beleidsmedewerker P&O

“Ik was meteen al onder de indruk van hoe professioneel, georganiseerd en vooral krachtig Fleur is. Ze tilt je zo op naar een hoger niveau en zij ziet de ander echt. Geen labeltjes of geleerde trucjes wat je weleens bij andere coaches hebt. Wij zij doet voor een ander is onbetaalbaar, kun je geen prijskaartje aan hangen. Als je voor transformatie wilt gaan, dan raad ik haar van harte aan.”

Esther
Zelfstandig ondernemer

” Voor de coaching zat ik op een eilandje en was ik alleen maar aan het overleven de dagen doorkomen. Toen mij coaching werd aangeboden door mijn werkgever, heb ik dit met beide handen aangenomen. En toen kwam Fleur. Dit was het begin om aan mijzelf te werken en daar ben ik voor gegaan. Wat heeft Fleur allemaal voor mij betekend: Klankbord, luisterend oor, rust, handvatten, tip gever, verhelderend, positief, duidelijk.

Fleur heeft voor mij betekend dat ik weer beter in mijn vel zit, ik weer meer energie heb en minder aan mezelf twijfel. Dat ik veel stappen heb gezet, meer dan ik zelf in de gaten heb. Dat ik weet waar ik aan moet blijven werken. Het was heel fijn om met Fleur te werken en over alles te kunnen praten.”

Annie
Onderwijsassistent VSO  

“Vanaf het eerste contact voelde het al goed. Fleur heeft de gave om aan te voelen en te zien waar de problemen liggen.  Ze neemt mij serieus en pakt de problemen van mij goed aan. Het valt me vooral op hoe ze de vinger op de zere plek weet te leggen en het op een goede manier weet bij te sturen.
Mijn grootste zorgvraag is namelijk erg onzeker zijn, heel hard voor mezelf zijn en ik mag geen fouten maken. Dit resulteert dan vaak in emotionele buien, stress en nu een burn out.
Na 2 sessies bij Fleur merkte ik al verschil, kon ik vorige voor de sessies om een situatie alleen maar huilen,na 2 keer kon ik er heel anders naar kijken en kon ik zelfs aardig tegen mijzelf zijn.  Ik heb die hele week geen huilbuien meer gehad en ben beter te pas. Ook was ik vanaf die week niet meer zo kortademig en ik ben nu het ritme van mijn ademhaling niet meer kwijt. Door Fleur heb ik weer een stevige zelfverzekerde basis gekregen.”

Manita
activiteitenbegeleidster

“Fleur stelt goede vragen die je verder helpen in de zoektocht van je persoonlijke ontwikkeling op werkgebied of privé. Ze koppelt dit aan waardevolle werkvormen die je dieper inzicht geven in jezelf en wat je zelf wil en belangrijk voor je is. Dit stemt ze echt af op jou als persoon en kan voor iedereen weer anders zijn. Soms is het doel hetzelfde, maar in een andere werkvorm gegoten die voor jou beter aansluit. Fleur is goed in het begeleiden van het proces en in hoe je het zelf allemaal doet, want dat doe je eigenlijk. Je doet het zelf maar door de sessies en bewustwording kom je echt stapjes of soms stappen verder. Ze geeft je een vertrouwd gevoel en creëert een warme en open sfeer. Ze stelt ook de diepere vragen die nodig zijn ook al is dat soms confronterend, maar waar je uiteindelijk wel veel aan hebt.”

Linda
Leerkracht SO

“Ik gun iedereen een coach zoals Fleur! Ik heb Fleur leren kennen als een doortastende coach en ervaringsdeskundige. Het is vooral haar persoonlijke benadering, het doorgronden van wie je bent en wat je drijft en vooral ook de verbanden leggen naar eventuele mogelijke fysieke of genetische oorzaken.

Fleur is in staat om vanuit haar eigen ervaringen kennis te delen, maar educatief is ze ook zeer breed en sterk onderlegd. Ze is positief, heeft humor, is nuchter en stelt de juiste vragen. Ze geeft de juiste tips en tricks en laat je met pasklare acties de deur uit gaan.

Het heeft mij enorm geholpen en geeft me meer zelfvertrouwen om in bepaalde situaties te handelen. Ik ga zeker vaker naar Fleur en kan haar van harte aanbevelen als coach.”

Sylvia 
HR adviseur

 

“Door haar stralende persoonsgerichte aanpak voel je je bij Fleur snel op je gemak en gehoord. Tijdens haar thema avonden is het een en al herkenning. En geeft het een fijn gevoel dat je er niet alleen voor staat.

Fleur werkt verbindend en persoonsgericht. Ze draagt vanuit de praktijk en eigen levenservaring voorbeelden en tips aan. Een ruime diverse kennis en staand open voor vernieuwing. Geen hokjes denker of vingerwijzend. Meedenkend en inlevend. Een enthousiaste vrouw om mee in gesprek te gaan en samen te werken.”

Nathalie 

“Fleur heeft me enorm geholpen. Ik heb het gevoel dat ik veel sterker in mijn schoenen sta. Ik begrijp mijn kinderen beter, kan ook beter “loslaten”(en geloof me, dat was nodig!) en sta daardoor weer makkelijker in het leven. Inmiddels merk ik ook dat mijn kinderen er de vruchten van plukken. Fleur nogmaals bedankt voor je hulp en mocht ik je weer nodig zijn in de toekomst, weet ik je te vinden.”

Maron
Ondernemer

Samen met mijn partner heb ik een cursus bij Fleur gevolgd. Woorden schieten te kort om te beschrijven hoe Fleur en Ben deze avonden hebben gedaan. Ze geven niet alleen maar even een cursus maar doen dit met zoveel liefde en passie, dat is onbeschrijfelijk! Elke avond dat we kwamen hadden we er zoveel zin in, ook om direct onze ervaringen te delen van wat we geleerd hadden het was zo mooi! Wij vinden het zelfs jammer dat het maar 3 avonden was. Ik raad Effect op Maat echt bij iedereen aan, zit je ergens mee en je ziet een cursus of workshop voorbij komen waarvan jij denkt dat is interessant ga heen!!!!! Want echt waar hier is geen prijs voor te geven hoe mooi en persoonlijk zij de workshop en/of cursus geven. Ik weet zeker dat wij zeker nog een workshop of cursus gaan volgen.
Fleur en Ben heel erg bedankt voor alles!

Tanya 

“Ik heb weer meer balans gevonden in mijn werk en privéleven. Ik heb geleerd nog duidelijker keuzes te maken en hierdoor is er weer meer rust ontstaan in mijn leven.

Vooral in mijn werk merk ik dat ik weer erg veel plezier beleef aan het lesgeven en dat er minder vermoeidheid is. Het geeft me weer energie i.p.v. dat het me energie kost. Er is meer ruimte ontstaan voor professionele ontwikkeling. Mijn zelfvertrouwen is ook weer voldoende hersteld.

Ook thuis blijft het belangrijk duidelijke keuzes te maken en die ook uit te voeren. De communicatie is opener geworden.

Op persoonlijk vlak blijf ik het ook belangrijk vinden me te blijven ontwikkelen en blijf hier bewust mee bezig.”

Heleen
Leerkracht basisonderwijs