fbpx

Wat anderen zeggen

Regelmatig krijg ik berichtjes van mijn klanten hoe blij ze zijn met de groeistappen die ze zetten dankzij mijn coaching en programma’s. Om je een beeld te geven lees je op deze pagina  enkele ervaringen van anderen die je zijn voor gegaan.

Als je werkgever jouw ontwikkeltraject wil vergoeden, maar graag eerst
in contact komt met een referent dan kun je die bij mij opvragen.

Ik heb een aantal opdrachtgevers / werkgevers  die te benaderen zijn
indien jouw werkgever hierom vraagt.

Waar moet ik beginnen.
Aller eerst Fleur wat ben jij een topper!

Voordat ik begon met het ontwikkelingstraject was ik veel aan het piekeren, kon ik mijn grenzen moeilijk aangeven en zette ik anderen op de eerste plek. Ik wrong me in allerlei bochten om anderen te helpen, zelfs ten koste van mezelf.

Ik kon niet stilzitten en wilde altijd wat te doen hebben. Ik deed alles snel en was continu aan het vliegen en rennen. Ik propte alles op elkaar en had de agenda altijd vol. Ik legde mezelf veel dingen op en pas als ik alles had gedaan dacht ik: “ik moet ook nog ontspannen”.

Ik kon echt nachten wakker liggen van iets of iemand of wat dan ook. Ik dacht steeds na hoe ik iets anders had kunnen aanpakken (pleasen). Op het werk vond ik het lastig als ik werd overruled door collega’s en wist ik niet hoe ik hier op kon reageren.

De band met mijn ouders was ver te zoeken en ik voelde me altijd schuldig naar anderen als ik niet kon voldoen aan hun verwachtingen.

Doordat ik mijn persoonlijke ontwikkelingstraject bij Fleur heb gevolgd pieker ik minder en kan ik situaties makkelijker en sneller loslaten. Wat eerst weken duurde en ik weken niet kon los laten is het nu minder dan een paar dagen of zelfs minder dan een dag.

Ik kan makkelijker rust in mijn hoofd en lijf vinden en mijn negatieve innerlijke stem heeft niet meer de overhand. Ik kijk nu meer in mijn agenda welke ruimte ik over heb en of ik wel toekom aan mezelf en of ik voldoende rustmomenten heb waarop ik even niets hoef. Ik ben veel minder gaan vliegen en rennen.

Ik ben ook beter voor mezelf gaan zorgen en meer aandacht aan mezelf gaan besteden. Ik durf nu meer voor mezelf op te komen (als mensen mij overrulen). Ik spreek mijn gevoel steeds vaker uit en kom voor mezelf op. Soms kan ik al tegen mezelf zeggen: “niet slecht wat je gedaan hebt”. Ik ben trotser op mezelf geworden, heb meer zelfvertrouwen en kan dingen beter relativeren.

Hierdoor geniet ik meer van mijn dochter en gezin, is de band met mijn ouders verbeterd, maar wel op mijn voorwaarden. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan samen met Fleur. Ik heb heel veel therapieën gehad, maar zoiets als dit nog nooit gehad. De technieken die Fleur gebruikt in combinatie met haar persoonlijkheid en eigen ervaringen hebben gezorgd dat ik zo ben gegroeid. Ze voelde mij heel goed aan. Ik ben haar echt zo dankbaar!

Rebekka Treep-Hehanussa

Telefoniste bij RENN4

Fleur neemt je letterlijk mee op een reis door je eigen persoonlijkheid. Met verhalen, filmpjes en slimme vragen neemt ze je mee op een ontdekkingsreis naar je innerlijke zelf. Haar informele en niet-oordelende benadering zorgt voor een ontspannen sfeer vol humor en kleine uitstapjes.

Fleur is meer dan een gids; ze is een coach die oprecht aandacht voor je heeft. Tijdens de reis leer je verrassende aspecten van jezelf kennen en begrijp je de achterliggende redenen van je gedrag beter. De sessie is niet alleen ontzettend leuk, maar ook enorm leerzaam en waardevol voor je persoonlijke groei.

Dethmer Kupers

ICT, DCP Groningen

Ik heb een fijn coachingstraject gevolgd bij Fleur. Ik zat niet lekker in mijn vel en het ging niet goed op mijn werk. Via via kwam ik in contact met Fleur en het klikte meteen. Ze heeft mij geholpen meer over mezelf te leren en mezelf meer te accepteren. Ook heb ik van haar mogen leren waar mijn krachten liggen, maar ook waar mijn valkuilen liggen. Ze heeft me praktische opdrachten gegeven waarmee ik echt aan de slag kon. Op die manier weet ik beter wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. It’s a life long proces, maar Fleur heeft mij de eerste handvatten gegeven op weg naar een mooie toekomst. Bedankt Fleur!

Celine Bredewoud

Leerkracht, Prof. W.J. Bladergroenschool - SO Groningen

Fleur neemt ons mee door de Wereld van Verschil en leert ons over de Landschappen van ons Gedrag. In een paar bijeenkomsten bereikt ieder het Landschap van zijn eigen Gedrag en begrijpen we ook waar de anderen in de “Wereld” staan.

Af en toe lopen de emoties hoog op, maar hebben we ook lol en uiteindelijk begrip voor elkaars gedrag.

Fleur maakt ons duidelijk dat de reis door het Landschap niet stopt, we blijven werken, ieder voor zich, maar vooral samen!

Pien Foo

Eigenaar | Orthodontist, Van Dijk Orthodontisten Emmen

Fleur is een krachtige, oprechte, doortastende vrouw met een open persoonlijkheid. Ze is positief kritisch en ze is recht door zee. Tevens is ze vastbesloten om je verder te helpen.
Fleur heeft ervoor gezorgd dat ik de betekenis aan mijn gedachten heb veranderd. Haar vragenvuur en gerichte opdrachten waren soms lastig. Maar haar vragen waren belangrijker dan de antwoorden.
Fleur hielp me bij het omzetten van weten naar begrijpen. Kortom, Fleur bracht me terug naar de eenvoud. Een waardevol traject. Pak die kans!

Samen met mijn partner heb ik een cursus bij Fleur gevolgd. Woorden schieten te kort om te beschrijven hoe Fleur en Ben deze avonden hebben gedaan. Ze geven niet alleen maar even een cursus maar doen dit met zoveel liefde en passie, dat is onbeschrijfelijk! Elke avond dat we kwamen hadden we er zoveel zin in, ook om direct onze ervaringen te delen van wat we geleerd hadden het was zo mooi! Wij vinden het zelfs jammer dat het maar 3 avonden was. Ik raad Effect op Maat echt bij iedereen aan, zit je ergens mee en je ziet een cursus of workshop voorbij komen waarvan jij denkt dat is interessant ga heen!!!!! Want echt waar hier is geen prijs voor te geven hoe mooi en persoonlijk zij de workshop en/of cursus geven. Ik weet zeker dat wij zeker nog een workshop of cursus gaan volgen.
Fleur en Ben heel erg bedankt voor alles!

Tanya Matthews

Ik heb geleerd om liever voor mezelf te zijn bv door minder van mezelf te eisen, meer rustmomenten in te bouwen en op te laden door dingen te doen die me energie geven. Ik kan mijn energie uit veel meer dingen halen dan alleen mijn werk. Ik kan dichter bij mezelf blijven en tevreden zijn met wie ik ben en wat ik kan. Minder in mijn hoofd en meer bij mijn gevoel blijven. Meer berusting in mijn werk. Ik ben erachter gekomen dat ik vooral een veilige werkomgeving nodig heb waar ik mezelf volledig kan zijn. Geen zin meer om me te steeds te moeten bewijzen en onrust te voelen. Word ik nu echt zoveel gelukkiger van mijn werkdoelen steeds hoger leggen en blijf ik nog wel voldoende bij mezelf? Ik heb het coachingstraject bij Fleur als zeer waardevol ervaren. De bundeling van al mijn inzichten bij elkaar vind ik mooi om te zien en waardevolle opbrengst van het hele traject.

Marijke Bloom

Bestuursadviseur ROC

In juni 2020 heb ik me ziek gemeld omdat ik fysiek en mentaal er doorheen zat. Bij de psycholoog kreeg ik geen grip op mijn klachten en bleef maanden lang afhankelijk van een psycholoog zonder resultaat…

Ik wilde dolgraag een coach maar durfde dit niet te bespreken met mijn teamleider. Ik was onzeker en heel erg sceptisch. Wat nu als hij mij niet gelooft of wat als zijn beeld naar mij veranderd? Wat nou als hij ontdekt dat ik al maanden lang op mijn tenen loop en eigenlijk al die tijd een masker draag. Ik heb altijd goed gefunctioneerd; denkt hij nu misschien dat ik het toch niet aankan?

Tijdens mijn zoektocht naar een coach  werd ik enthousiast toen ik Fleur leerde kennen via Facebook. Zij had mij binnen een aanzienlijke korte tijd laten inzien dat het tijd is voor mezelf. Als ik mezelf niet op nr 1 zet wie doet het anders voor je? Ook liet zij mij inzien dat het juist een kracht is om jezelf op nr 1 te zetten en stelde mij gerust.

Ik heb mijn teamleider gebeld en had hem geïnformeerd over mijn keus voor coaching. Door de goeie voorbereiding met Fleur was mijn eerste en allerbelangrijkste doel behaald; ik kwam voor mezelf op en benoemde mijn wensen en wat ik nodig heb om te herstellen en terug te keren naar mijn werk. 

Mijn reis naar mezelf kon beginnen…na het gesprek met mijn teamleider ging mijn groei als een speer…

Waarom Fleur Timmerman als jouw coach?

Fleur heb ik als coach leren kennen als een; geduldige, warme, eerlijke, betrokken en zorgzaam persoon.

Fleur luistert aandachtig naar je zonder oordeel. De zoektocht naar jezelf ontdek je door op maat gemaakte opdrachten met bijbehorende coaching. Het geeft je als mens een boost omdat je door de opdrachten zelf aan de slag gaat en heel gauw inzichten krijgt in je gedachtes, emoties en gevoelens. Door deze inzichten werd het mij al gauw duidelijk waar de pijnpunten liggen en hoe ik deze pijnpunten kan aanpakken. Hiermee behoud je de regie over je herstelproces wat resulteert dat je binnen 3 maanden weer geheel controle en grip krijgt over je leven. En geloof mij dit is echt waar. Ik was eerst heel sceptisch, 3 maanden zo snel?? Hoe dan?

Haar visie en werkwijze is altijd op maat en gekoppeld aan jouw klachten. Dit maakt dat elke persoon als een uniek en individu wordt gezien.

Fleur is recht voor haar raap en houdt je een spiegel voor indien dit nodig is. Dit doet zij op een respectvolle en gelijkwaardige manier.

Fleur is ook een mensenmens en deelt haar eigen persoonlijke ervaringen en durft hierin kwetsbaar te zijn. Dit schept een vertrouwensband en daardoor durfde ik ook meer mijn kwetsbare kant aan haar te laten zien.

Als de motivatie er is is sky the limit en belooft Fleur 100% inzet en betrokkenheid . Bij verandering komt ook weerstand om de hoek kijken maar Fleur denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen. Haar positieve energie is erg aanstekelijk waardoor ik ook de hobbels in het proces kon aangaan en inmiddels verslagen heb😁

Ik zeg doen! Het traject heeft mijn leven volledig veranderd… en ik sta nu stevig in mijn schoenen. Ik durf mij kwetsbaar op te stellen en voel een balans in mind en spirit.

Twijfel je nog een beetje over het aanbod of vindt je het nog lastig om een stap te maken naar een nieuwe verbeterde stabiele versie van jezelf?

Kan ik begrijpen had ik namelijk ook. Neem even contact op met Fleur en voel aan of er een klik is. Is die er kan dat ook erg helpen in het maken van een keuze.

Maar er is ook een andere optie;

De details over mijn veranderingsproces heb ik vanwege mijn eigen privacy weg gelaten maar indien er behoefte is vind ik het geen probleem om vrijblijvend een telefonisch gesprek met je aan te gaan om mijn ervaringen als kandidaat met je te delen. Stuur dan een mail naar Fleur en ik neem dan contact met je op.

Sheila

Jongerenwerker

Ik ben ontzettend blij dat we elkaar hebben leren kennen. Je bent een fijne coach waarbij ik me vanaf het eerste moment prettig voelde. Het heeft zo moeten zijn dat we elkaar op school tegenkwamen. Ik vind het fijn dat je een onderwijsachtergrond hebt, dat praat in sommige situaties makkelijker omdat je de ervaring uit het onderwijs hebt. Ik heb veel geleerd over mezelf. Veel kenmerken van mezelf heb ik niet eerder ingezien. Daar had ik echt iemand voor nodig om ze te benoemen. Aan de andere kant vond ik het traject soms ook zwaar, ik was dag in, dag uit met de opdrachten bezig. Niet altijd op papier, wel tijdens verschillende situaties en in mijn hoofd. Je hebt me op een duidelijke, maar aardige manier laten inzien wat ik nodig heb en waar ik aan kan werken. Ik heb het traject als heel prettig ervaren. Wat ik allemaal heb geleerd: Aan het begin van het traject wilde ik voldoen aan de verwachtingen van anderen, maar nu heb ik geleerd zoveel mogelijk mijn eigen leven te leiden. Ik wilde niemand tot last zijn en cijferde mezelf weg, maar nu voel ik dat ik er mag zijn en dat ik gezien mag worden.Ik durfde en wilde niet om hulp te vragen, maar nu kan ik om hulp vragen wanneer ik dat nodig heb. Ik had altijd bevestiging nodig van anderen in alles wat ik deed, maar ik heb geleerd dat wat ik doe goed is en als dat niet zo is, dan hoor ik dat ook wel. Ik had onbewust veel verwachtingen van andere mensen, maar nu besef ik dat anderen mensen anders zijn dan ik. Ik kan mijn verwachtingen nu makkelijker bijstellen zonder teleurgesteld te raken. Ik vergelijk mezelf steeds minder met anderen. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten. Waar het eerst alles of niets was, kan ik nu stapjes maken om tot een doel te komen. Kleine stapjes zijn ook stapjes. Ik vond het altijd lastig om niet te twijfelen aan mijn eigen gedachten en waarnemingen, maar nu besef ik dat mijn gedachten mijn waarheid zijn. Aannames die ik doe check ik nu, waardoor ik veel meer innerlijke rust ervaar. Ik kan nog steeds kritisch op mezelf zijn, maar neem het nu ook met een korrel zout. Ik had eigenlijk nooit wat voor mezelf over, maar nu heb ik geleerd dat ik mezelf ook dingen mag gunnen, bijvoorbeeld rust nemen, uit eten gaan of een nieuw shirt kopen. Ik kijk minder op tegen moeilijke taken en ben gestopt met “vluchten”. Ik vond het altijd lastig om complimenten te ontvangen, maar nu komen ze binnen en kan ik ook nog eens gemeend “dankjewel” zeggen. Kritiek vond ik nog veel erger en na een kritisch of negatief bericht van iemand voelde ik me altijd heel ellendig. Nu trek ik me dat niet meer persoonlijk aan en kan ik het sneller loslaten. Ik gebruik meer mijn gevoel dan voorheen, want ik maakte vooral keuzes met mijn hoofd door alles te beredeneren. Ik durfde nooit iemand tegen te spreken als ik het ergens niet mee eens was, maar nu heb ik dat wel geleerd, hetzij nog wat voorzichtig.

Annie Ykema

Leerkracht basisonderwijs, CBO Noardwest Fryslân

Ik heb meegedaan aan het gratis webinar Fundamentele Inzichten. Ik vond het een goede start om jezelf te ontdekken en begrijpen, weten wie je eigenlijk bent en wat je echt wilt. Ik had nog nooit zo naar mezelf gekeken en het maakte me veel duidelijk. Als je eenmaal weet wie je bent en wat je wilt kun je keuzes maken die bij je passen en leven in plaats van geleefd worden. Fleur is een warme betrokken vrouw die vanuit haar eigen ervaringen en ontdekkingen mensen helpt verder te komen.”

Ivonne Vlaar

Fleur kwam op mijn pad aan het begin van mijn burnout en daar ben ik nog elke dag dankbaar voor. Effect op Maat is precies dat, het heeft effect en het is op maat, persoonlijk voor iedereen. Hoe ik het ervaren heb; Het is niet veranderen, het is jezelf (her-)ontdekken. Die delen van jezelf die niet aan bod komen, die verstopt zitten, die er niet mochten zijn, maar die zo belangrijk zijn. Het is weerstand en angst begrijpen en oplossen. Het is een ontdekkingsreis met ups en downs met aan het eind een grote schat; jij, volledig jezelf zijn. Daarin zit jou kracht. Het heeft mij geholpen bij mezelf te blijven en mijn grenzen aan te geven. Het heeft mij een stevige basis gegeven van waaruit ik met zelfvertrouwen om kan gaan met de wereld om me heen. Fleur geeft je de handvaten en helpt je deze te gebruiken op een positieve en constructieve manier.

(Ivonne ging een 1:1 coachingstraject aan nadat zij een webinar Fundamentele inzichten had gevolgd)

Ivonne Vlaar

Woensdag 28 november  heb ik het gratis webinar “fundamentele inzichten” mogen volgen. Zoals altijd had Fleur weer een geweldige presentatie in elkaar gezet, waarbij ik weer zoveel heb geleerd. Je komt steeds meer erachter wie je nou eigenlijk bent, maar ook dat je mag zijn wie je wilt zijn, hoe je wilt zijn.

Ik heb in ieder geval weer heel wat stof om toe te passen bij mezelf. De 3 veranderingsprocessen die Fleur aan orde heeft gebracht geven in ieder geval duidelijke informatie hoe je aan de slag kan gaan met jezelf. Om een sterke basis te creëren. De volgende webinar ben ik er zeker weer bij!

Zainab Ardjoen

Fleur doet haar naam eer aan: ze geeft je de mogelijkheid om via je eigen kracht je leven op te fleuren. Ik heb maar liefst 2 keer de mogelijkheid gehad om coaching van Fleur te mogen krijgen. De opdrachten die ze je geeft laten je eerlijk naar jezelf kijken waardoor je alleen maar meer aan jezelf wilt werken. Je krijgt prachtige inzichten over jezelf, ontdekt kwaliteiten bij jezelf waarvan je niet wist dat je ze had. Fleur verricht haar werk altijd met passie. Ze steekt er enorm veel energie in, je voelt je altijd gehoord. Ik geloof oprecht dat Fleur met nog veel meer moois zal komen. En ik ben ervan overtuigd dat iedereen die aan zichzelf wilt werken, meer uit zichzelf wilt halen, bij Fleur aan het juiste adres is. Een echte topper waarvan ik anderen ook gun om kennis te maken met al haar kwaliteiten, kennis en haar prachtige energie. Om uiteindelijk een betere versie van jezelf te worden.

Zainab Ardjoen

“Fleur heeft op plezierige, fleurige manier de docent weten te bereiken, waardoor daar het kwartje viel en de mindset veranderde.

Zij heeft een goede klik weten te krijgen met de docent en zijn vertrouwen gewonnen, waardoor een goed resultaat is behaald, namelijk een docent met een positieve en betrokken instelling die goed functioneert en beschikt over zelfreflectie.

Haar professionaliteit is uitstekend en zij heeft een duidelijke aanpak, overeenkomstig afspraken.
De eindpresentatie was duidelijk met adviezen voor duurzaam goed functioneren voor de docent.
Door opnieuw positieve ervaring blijft dit buro zeker bij ons in beeld voor coaching.

Rense Wijnsma

Beleidsmedewerker P&O

“Ik was meteen al onder de indruk van hoe professioneel, georganiseerd en vooral krachtig Fleur is. Ze tilt je zo op naar een hoger niveau en zij ziet de ander echt. Geen labeltjes of geleerde trucjes wat je weleens bij andere coaches hebt. Wij zij doet voor een ander is onbetaalbaar, kun je geen prijskaartje aan hangen. Als je voor transformatie wilt gaan, dan raad ik haar van harte aan.”

Esther Megens

Ondernemer, Brand Booster

” Voor de coaching zat ik op een eilandje en was ik alleen maar aan het overleven de dagen doorkomen. Toen mij coaching werd aangeboden door mijn werkgever, heb ik dit met beide handen aangenomen. En toen kwam Fleur. Dit was het begin om aan mijzelf te werken en daar ben ik voor gegaan. Wat heeft Fleur allemaal voor mij betekend: Klankbord, luisterend oor, rust, handvatten, tip gever, verhelderend, positief, duidelijk.

Fleur heeft voor mij betekend dat ik weer beter in mijn vel zit, ik weer meer energie heb en minder aan mezelf twijfel. Dat ik veel stappen heb gezet, meer dan ik zelf in de gaten heb. Dat ik weet waar ik aan moet blijven werken. Het was heel fijn om met Fleur te werken en over alles te kunnen praten.”

Annie Gjaltema

Onderwijsassistent VSO, De Duisterhoutschool Heerenveen-Oosterwolde

“Vanaf het eerste contact voelde het al goed. Fleur heeft de gave om aan te voelen en te zien waar de problemen liggen.  Ze neemt mij serieus en pakt de problemen van mij goed aan. Het valt me vooral op hoe ze de vinger op de zere plek weet te leggen en het op een goede manier weet bij te sturen.
Mijn grootste zorgvraag is namelijk erg onzeker zijn, heel hard voor mezelf zijn en ik mag geen fouten maken. Dit resulteert dan vaak in emotionele buien, stress en nu een burn out.
Na 2 sessies bij Fleur merkte ik al verschil, kon ik vorige voor de sessies om een situatie alleen maar huilen,na 2 keer kon ik er heel anders naar kijken en kon ik zelfs aardig tegen mijzelf zijn.  Ik heb die hele week geen huilbuien meer gehad en ben beter te pas. Ook was ik vanaf die week niet meer zo kortademig en ik ben nu het ritme van mijn ademhaling niet meer kwijt. Door Fleur heb ik weer een stevige zelfverzekerde basis gekregen.”

Manita Bessels

Activiteitenbegeleidster

“Fleur stelt goede vragen die je verder helpen in de zoektocht van je persoonlijke ontwikkeling op werkgebied of privé. Ze koppelt dit aan waardevolle werkvormen die je dieper inzicht geven in jezelf en wat je zelf wil en belangrijk voor je is. Dit stemt ze echt af op jou als persoon en kan voor iedereen weer anders zijn. Soms is het doel hetzelfde, maar in een andere werkvorm gegoten die voor jou beter aansluit. Fleur is goed in het begeleiden van het proces en in hoe je het zelf allemaal doet, want dat doe je eigenlijk. Je doet het zelf maar door de sessies en bewustwording kom je echt stapjes of soms stappen verder. Ze geeft je een vertrouwd gevoel en creëert een warme en open sfeer. Ze stelt ook de diepere vragen die nodig zijn ook al is dat soms confronterend, maar waar je uiteindelijk wel veel aan hebt.”

Linda de Vries

Leerkracht Speciaal onderwijs, De Duisterhoutschool Heerenveen-Oosterwolde

“Ik gun iedereen een coach zoals Fleur! Ik heb Fleur leren kennen als een doortastende coach en ervaringsdeskundige. Het is vooral haar persoonlijke benadering, het doorgronden van wie je bent en wat je drijft en vooral ook de verbanden leggen naar eventuele mogelijke fysieke of genetische oorzaken.

Fleur is in staat om vanuit haar eigen ervaringen kennis te delen, maar educatief is ze ook zeer breed en sterk onderlegd. Ze is positief, heeft humor, is nuchter en stelt de juiste vragen. Ze geeft de juiste tips en tricks en laat je met pasklare acties de deur uit gaan.

Het heeft mij enorm geholpen en geeft me meer zelfvertrouwen om in bepaalde situaties te handelen. Ik ga zeker vaker naar Fleur en kan haar van harte aanbevelen als coach.”

Sylvia Bos

HR Adviseur, WFR Schoonebeek

“Door haar stralende persoonsgerichte aanpak voel je je bij Fleur snel op je gemak en gehoord. Tijdens haar thema avonden is het een en al herkenning. En geeft het een fijn gevoel dat je er niet alleen voor staat.

Fleur werkt verbindend en persoonsgericht. Ze draagt vanuit de praktijk en eigen levenservaring voorbeelden en tips aan. Een ruime diverse kennis en staand open voor vernieuwing. Geen hokjes denker of vingerwijzend. Meedenkend en inlevend. Een enthousiaste vrouw om mee in gesprek te gaan en samen te werken.”

Nathalie Sulman

Ondernemer, Simplicity Coaching

“Fleur heeft me enorm geholpen. Ik heb het gevoel dat ik veel sterker in mijn schoenen sta. Ik begrijp mijn kinderen beter, kan ook beter “loslaten”(en geloof me, dat was nodig!) en sta daardoor weer makkelijker in het leven. Inmiddels merk ik ook dat mijn kinderen er de vruchten van plukken. Fleur nogmaals bedankt voor je hulp en mocht ik je weer nodig zijn in de toekomst, weet ik je te vinden.”

Maron van den Berkt

Ondernemer, Bruna

Ik wil je nogmaals bedanken voor je coaching gedurende de afgelopen maanden. Ik heb weer meer balans gevonden in mijn werk en privéleven. Ik heb geleerd nog duidelijker keuzes te maken en hierdoor is er weer meer rust ontstaan in mijn leven. Vooral in mijn werk merk ik dat ik weer erg veel plezier beleef aan het lesgeven en dat er minder vermoeidheid is. Het geeft me weer energie i.p.v. dat het me energie kost. Er is meer ruimte ontstaan voor professionele ontwikkeling. Mijn zelfvertrouwen is ook weer voldoende hersteld. Ook thuis blijft het belangrijk duidelijke keuzes te maken en die ook uit te voeren. De communicatie is opener geworden. Op persoonlijk vlak blijf ik het ook belangrijk vinden me te blijven ontwikkelen en blijf hier bewust mee bezig.

Heleen M

Leerkracht basisonderwijs

Fleur is een hele fijne coach. Ze zet je echt aan het denken door kritische vragen te stellen en je opdrachten te geven waar je je leven lang wat aan hebt. Je leert jezelf beter kennen en leert wat echt belangrijk is in je leven! Je bepaalt je doelen en gaat daar naartoe werken en behaalt ze door doorzettingsvermogen en veel tijd en energie ook echt!

Nelly Pol

Leekracht basisonderwijs

Heb je een vraag?