fbpx

Lezing: “Waar is dat knopje voor?”

Heb je ooit het gevoel gehad dat je jezelf niet helemaal begrijpt?

Of dat je partner, collega, of teamgenoot een mysterieuze gebruiksaanwijzing heeft die je maar niet kunt ontcijferen?

Ontdek nu je eigen gebruiksaanwijzing in een unieke en vermakelijke lezing door Fleur Timmerman.

Laat je inspireren en leer hoe je beter om kunt gaan met jezelf en anderen!

“Handleiding Gezocht?
Ontdek het Nu!”

Heb je je ooit afgevraagd waar jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing is? Of die van je partner, collega, kind, buurvrouw of teamgenoot?

Vraag je je ook wel eens af waarom we soms totaal niet weten hoe we met elkaar om moeten gaan, terwijl alles tegenwoordig een gebruiksaanwijzing heeft en gewoon easy op Google te vinden is,  zelfs het meest eenvoudige IKEA kastje?

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Ik nodig je van harte uit voor mijn nieuwe lezing “Waar is dat knopje voor?” – een verhelderend pleidooi over het belang van het kennen van je eigen gebruiksaanwijzing en die van anderen.

Het belooft een avond te worden vol herkenning, plezier en praktische inzichten, waarin we signalen serieus nemen en ontdekken hoe we niet altijd maar door moeten blijven gaan zonder stil te staan bij onszelf en de mensen om ons heen.

In “Waar is dat knopje voor?” nemen we samen een duik in de complexe wereld van menselijke interacties. We gaan lachen om onze eigenaardigheden en leren hoe we zelf onze gebruiksaanwijzing kunnen schrijven – en herschrijven waar nodig.

Want ja, ook wij mensen kunnen onze handleiding creëren en aanpassen, precies zoals we dat willen.

Kom en ontdek een frisse kijk op persoonlijk inzicht en ontwikkeling. Verwacht een avond die je aan het denken zet en je zal helpen om beter met jezelf en anderen om te gaan. 

Mis het niet! Ik hoop je te zien bij “Waar is dat knopje voor?”

“Zelfkennis is het begin van alle wijsheid.”

Deze lezing is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling.

Van werknemers en leidinggevenden tot teams en individuen die willen groeien en beter willen communiceren en samenwerken.

Spreker Fleur Timmerman
Foto Fleur Timmerman

Over Fleur Timmerman

Fleur Timmerman is een gepassioneerde verandercoach die individuen en teams helpt hun ware zelf te ontdekken, betere keuzes te maken en hun leven (opnieuw) richting te geven. Met een diepgeworteld geloof in persoonlijke ontwikkeling en groei, begeleidt Fleur haar klanten zowel persoonlijk als professioneel naar meer inzicht en balans. Haar unieke aanpak combineert praktische inzichten met een diep begrip van menselijke interacties en gedrag, waardoor ze mensen helpt om zichzelf en hun relaties te verbeteren.

Persoonlijke Reis en Professionele Expertise

Fleur’s eigen levensreis begon in Sri Lanka en bracht haar naar Nederland, waar ze zich steeds verder ontwikkelde. Ondanks een schijnbaar perfect leven, worstelde ze met innerlijke onrust en de vraag wie ze werkelijk was. Dit leidde tot een uitgebreide zoektocht naar zelfontdekking en persoonlijke groei, waarbij ze vele opleidingen volgde, waaronder NLP, contextuele begeleiding en sociale psychologie. Deze kennis, gecombineerd met haar 16 jaar ervaring als docent, vormt de basis van haar werk als verandercoach.

Een Unieke Benadering

In haar werk brengt Fleur gedrag letterlijk in kaart met behulp van de MapsTell-methode en “De Wereld van Verschil”. Ze helpt haar klanten hun kwaliteiten en valkuilen te begrijpen, zowel in ontspannen als in stressvolle situaties. Lees meer…

Boek je Kaartje Vandaag Nog

Mis de kans niet om deel te nemen aan Fleur’s inspirerende lezing en ontdek een nieuwe kijk op persoonlijke groei en ontwikkeling. Boek je tickets vandaag nog en zet de eerste stap naar een dieper begrip van jezelf en de mensen om je heen.

Heb je een vraag?