fbpx

Gisteren had ik een bijzondere en nieuwe ervaring. Al jarenlang ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling. Het interessante daarin vind ik dat je nooit uitgeleerd raakt. Inmiddels heb ik met mijn kennis en ervaring tientallen mensen individueel met veel succes verder geholpen en om steeds weer een stapje verder en dieper te kunnen gaan is het soms tijd voor een nieuwe uitdaging. Voor mij was dat een ervaring opdoen met een reading en aansluitend een healing van Nicole van sixthsensecoaching.nl

Voor mij de allereerste keer dus ik wist nog niet goed wat ik kon verwachten, maar ik had al een tijdje het “gevoel” hier iets mee te willen doen. En Nicole trekt al maanden mijn aandacht. Eerst trok Nicole 3 kaarten voor mij. Nadat ik een foto en mijn naam had doorgegeven. De eerste kaart die ze voor me trok was: “Laat je verleden los”. In eerste instantie dacht ik; huh, daar ben ik juist zo hard mee aan het werk geweest de afgelopen jaren. Totdat Nicole er ook uitleg bij gaf wat zij daarbij voelde. Ze vertelde mij dat er nog een klein stukje is dat ik mag overwinnen. “Je voelt veel en daar mag je op vertrouwen. Jouw Intuïtie klopt.” Daar kon ik wel mee leven. We praatten nog even door over welk stukje dat dan is en daarna trok Nicole de tweede kaart voor mij.

De mystica elf: Laat nu zien wie je bent. Deze kaart vertelt mij dat ik hele sterke krachten heb. Nicole vertelde: “Je bent je gaves aan het ontwikkelen. Ze worden steeds sterker en krachtiger en het gaat nu in een razendsnel tempo. Je voelt veel, maar je weet en ziet ook veel.” Ook vertelde deze kaart dat ik een grote aantrekkingskracht met de maan heb, voornamelijk de volle maan. Nou, ik kan je zeggen…. Daar ben ik al jaren geleden achter gekomen!

De derde kaart: Geboorte van Engelen. Deze was nieuw voor mij. De kaart vertelde mij dat ik omringd ben door engelen en dat ik een belangrijke rol speel in de wereld tot een hoger niveau van bewustzijn brengen. “Je gaven zijn heel speciaal en heel erg nodig.” Dat is natuurlijk een fijne bevestiging op het werk dat ik doe en het pad dat ik in mijn leven ben in geslagen. Anderen helpen in hun ontwikkelen om daadwerkelijk bewust te worden van wie zij ten diepste zijn.

Nicole vroeg aan mij of ik weleens de aanwezigheid van engelen en gidsen heb opgemerkt. Nee, zei ik. Niet dat ik weet. Totdat ze mij een aantal voorbeelden vertelde hoe je dit kunt opmerken. Tja, dat had ik dan weer wel! En niet een klein beetje ook! Ik voelde me op dat moment eigenlijk best wel heel vereerd.

De healing zelf was ook een bijzondere ervaring. Ik voelde me niet zo lekker, last van mijn keel, verkouden en hoofdpijn. Nicole vertelde me dat ik gewoon even lekker ontspannen kon gaan liggen. En dat ik eventueel mijn tong met mijn gehemelte kon verbinden, zodat de energiebanen en meridianen een geheel zijn en stromen. Heel bizar dit, want ik merkte op dat ik dit altijd al doe. Mijn tong op een andere manier in mijn mond leggen voelde heel raar zelfs. Onbewust ben ik dus toch al met wat meer dingen bezig dan ik soms denk.

In het begin voelde ik mij zwaar en werden alle pijntjes van mijn hoofd en keel wat uitvergroot. En het voelde alsof ik wel wat slaap kon gebruiken. Kippenvel en rillingen wisselden zich af met momenten dat ik niets voelde. En op een gegeven moment vond ik het wat lang duren, want ik had wel weer zin om wat te gaan doen. Ik voelde me weer energiek en licht. 

Nicole gaf me na de reading terug dat ze voelde dat ik een hele fijne en vrolijke energie bij me heb. En dat mijn aura een hele mooie heldere gele kleur uitstraalt. Ze is al mijn chakra’s nagelopen en eigenlijk staan deze allemaal mooi in balans. De keelchakra is iets uit balans. Dat kan fysiek zijn, wat dus ook zeker klopt!, maar het kan ook zijn dat ik nog wat meer mezelf mag uitspreken. Voor mijn gevoel klopt dat zeker. Ik hou me vaak nog teveel in, omdat ik dan rekening hou met de ander.
Nicole vertelde me dat ik goed gegrond ben, een stevige en krachtige basis heb en dat dat fijn is, zeker omdat ik zo hard aan het groeien ben. 

Ze voelde ook dat ik wat energie van anderen had opgenomen. Dat komt omdat ik daarvoor opensta en veel voel van anderen. Ze heeft deze energieen wat opgeruimd. En wellicht is dat ook het moment dat ik me ineens weer energiek voelde.

Al met al vond ik het een hele bijzondere en mooie ervaring. De kaarten vooraf en de healing daarna zijn zeker overeenkomstig met waar ik sta in mijn leven. Enerzijds wat openbaringen en anderzijds heel veel bevestiging. 

Ik kan het je zeker een keer aanraden!

Heb je een vraag?