fbpx

Fleur Timmerman

Verandercoach

Een enthousiaste, sensitieve perfectionist met een passie voor persoonlijke ontwikkeling & groei

COACH | AUTEUR | DOCENT

Moeder van 2 kids | Partner | Compagnon

Als het gaat om sensitieve mensen + persoonlijke ontwikkeling & groei dan kan ik helpen!

Hey jij!

Denk je ook weleens dat je de enige bent die vastzit? Die dagenlang piekert, over alles twijfelt en geen keuzes kan maken?

Dat je de enige bent die niet weet wat je wilt, wie je eigenlijk ten diepste bent en hoe je daar achter kunt komen?

Wil je ook graag van je onzekerheid af, je batterij weer kunnen opladen en je niet steeds zo schuldig voelen naar anderen?

Wees gerust. I’ve been there.

Jarenlang had ik een enorme onrust in mijn hoofd en in mijn lijf. Ik had mijn leventje perfect op orde (dacht ik). Mooi gezinnetje, vaste baan, vrienden, mooi huis, prima auto. Zo’n “huisje boompje (in-mijn-geval-zonder) beestje” gevoel. En toch kreeg ik ook zo’n moment van onrust.

Mijn onzekerheid verstopte ik achter een masker. En mijn perfectionisme zorgde ervoor dat ik de lat altijd zo hoog legde dat ik mezelf volledig voorbij liep. Ik stond altijd “aan” en klaar voor anderen en mijn agenda stond altijd bomvol afspraken. Het leven raasde maar door.

Ondertussen wist ik eigenlijk helemaal niet wie ik zelf was. Naast alle rollen die ik vervulde als vrouw, moeder, vriendin, collega en buurvrouw. Laat staan dat ik wist hoe ik mijn leven zelf wilde inrichten.

Ik was op zoek naar een Fleur die keuzes durft te maken en zich niet steeds schuldig voelt naar anderen. Die weet wat ze wil en waar haar leven naartoe gaat.

Mijn naam is Fleur Timmerman en ik ben verandercoach.

Na jarenlange persoonlijke ontwikkeling ben ik nu de beste versie van mezelf. En dat wil ik aan zoveel mogelijk mensen doorgeven.

Ik word echt dolgelukkig als ik andere mensen help zichzelf te herontdekken en hun leven opnieuw richting te geven. De titel “verandercoach” beschrijft dus precies wat ik doe met anderen en nog steeds voor mezelf.

In 2017 startte ik, naast mijn baan als docent, mijn eigen bedrijf. Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan door opleidingen, werken in het onderwijs en in mijn praktijk, heb ik daarom gegoten in een uniek en effectief programma: “Herontdek jezelf en geef richting aan wie je wil zijn.”

Jouw ontwikkeling kan vele malen sneller en effectiever, als je maar weet welke stappen je moet zetten en in welke volgorde. 

Fleur is een zelfstandige, krachtige vrouw die middels doorzettingsvermogen en vastberadenheid door het leven gaat. Ze volgt haar dromen. Ze grijpt de kansen aan waar ze blij van wordt en waar ze zelf kracht uithaalt en doet dit vol passie en overgave om zo haar doelen te behalen. Daarnaast is ze een warm mens met een oprechte empathie en inlevingsvermogen en voel je je echt gehoord als je met haar in gesprek bent.

Claudia

"Herontdek jezelf en geef richting aan wie je wil zijn"

In mijn unieke programma krijg je de beste versie van mij. Ik geef je al mijn passie en energie in de vorm van persoonlijke begeleiding, zeer praktische oefeningen, overzicht en duidelijkheid. En het programma is zo opgebouwd dat jij gegarandeerd snel verandering zult merken. 

Ik hou ervan dat mijn klanten, nog aan het begin van het programma, er al achter komen wie ze zijn en wat ze willen. En dan denken “Heb ik hiervoor al jarenlang onrust in mijn hoofd gehad?”

En iets verder in het programma maken ze keuzes zonder uitstel of twijfel en dan zie ik ze zelfverzekerd staan met een hele trotse big smile. En ik doe dan trots mee.

Zeker wanneer ze aan het eind van het programma daadwerkelijk weer ontspannen en zonder schuldgevoel zichzelf kunnen zijn en duidelijk richting geven aan hun leven. Zie ze gaan dan!

En dan denk ik; You did it! Je hebt het leven nog heel wat te bieden.

Heb je een vraag?