fbpx

Een van mijn dromen is om coachingsweekenden te gaan organiseren. De impact die je kunt maken als de ander een heel weekend de tijd neemt om open te staan voor persoonlijke ontwikkeling. De tijd die je ervoor uittrekt, de investering in jezelf, dat is wat ik iedereen gun die zoekende is naar zichzelf. Er zijn zoveel mensen die op zoek zijn naar zichzelf. Wie ben ik eigenlijk en wat wil ik? Wat vind ik nou belangrijk in het leven en wat vind ik eigenlijk leuk om te doen? Zo’n coachingsweekend is een kickstart voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Deze zoektocht heb ik zelf een aantal jaren geleden ook gehad. Ik was wel een beetje klaar met alleen moeder, vriendin, collega, partner etc te zijn. Ik wilde ook gewoon weer eens Fleur zijn. Best lastig als je zelf niet eens weet wie dat dan is! Mijn persoonlijke ontwikkelingsreis uitte zich onder andere in vele opleidingen, keuzes en veranderingen. Zo’n reis is nooit af, maar heeft zeker wel een startpunt. Ik was er namelijk klaar voor om te gaan worden wie ik daadwerkelijk al was. Gewoon weer mezelf! En dat gun ik jou ook!

Ben jij ook op zoek naar jezelf? Wil jij ook weten wie jij bent en wat je nu echt wilt? Ben je klaar om stappen te zetten? Echt stappen zetten bedoel ik dan? Schrijf je in voor de interesselijst van het aankomende coachingsweekend: Herontdek jezelf. Ik houd je op de hoogte en je hoort het als eerste als je je kunt aanmelden. Als je op deze lijst staat, krijg je ook de beste prijs van me door middel van een kortingscode die ik je ga sturen.

Je kunt ook lid worden van de besloten Facebook groep Effect op maat | Herontdek jezelf

Interesselijst coachingsweekend "Herontdek jezelf"
Inschrijving interesselijst coachingsweekend "Herontdek jezelf".
Heb je een vraag?