fbpx

Gasten-interesselijst

Try out lezing

Ontvang informatie en updates over de lezing van Fleur Timmerman!

Mijn unieke persoonlijke lezing is in de maak! Op 12 februari 2024 stond ik voor het eerst op het podium met mijn motivational speech. Dit smaakte naar meer!

Vanaf 6 mei ga ik samen met Lisa Portengen, werken aan een professionele lezing. Een lezing die harten gaat raken. Die klopt bij wat ik hier te doen heb. Een lezing die jou laat lachen, nadenken en voelen. Die je inzichten geeft en je laat weten: het leven mag geleefd worden! Een lezing met liefdevolle suggesties met de boodschap; kom maar in actie!

Ik vind het superleuk dat jij als één van de eerste de lezing wilt zien! Dat betekent dat jij als eerste publiek ter wereld 😉 mijn unieke en persoonlijke lezing gaat zien. Dat is een bijzondere ervaring voor zowel jou als voor mij. Tijdens de try out worden de laatste puntjes op de i gezet en het kan zijn dat er soms iets niet gaat zoals verwacht.

Als je je inschrijft  dan kom je op mijn gasten-interesselijst. Je ontvangt alle informatie en updates over mijn lezing in de maak en ook de uiteindelijke uitnodiging. Het zal erom spannen of het net voor of net na de zomervakantie zal worden. Ik hou je op de hoogte!

Heb je een vraag?