Coaching voor ouders

Kinderen brengen je veel vreugde en geluk. Maar het ouderschap kan je leven ook best wel op de kop zetten. Kinderen weten haarfijn de gevoelige plekken van hun ouders te vinden en wanneer je als ouders niet bereid bent om naar je zelf te kijken en je hierin te ontwikkelen, zullen kinderen je blijven triggeren. Kinderen spiegelen ouders vaak een levensles.

Het gedrag van je kind komt voort uit jouw gedrag. En jouw gedrag komt weer voort uit het gedrag van jouw ouders. En ga zo maar door. Patronen worden zo van generatie op generatie doorgegeven. Sommige patronen zijn fijn en gedij je goed bij. Maar er zullen ook patronen zijn waar je je niet (meer) goed bij voelt en die wil je misschien wel doorbreken. Soms word je je pas bewust van deze patronen wanneer je ze bij je kind opmerkt.

Wil je werken aan het gedrag van je kind, dan begint dat vaak door eerst te werken aan je eigen gedrag. Je zult zien dat een hoop problemen van je kind ‘ineens’ zullen verdwijnen.

Pakketten coaching voor ouders

Voor coaching voor ouders bied ik een aantal pakketten aan. Je kunt zelf kiezen voor een pakket, waarvan jij denkt dat deze het beste past bij jouw hulpvraag. Tijdens een intakegesprek bespreken we je hulpvragen en geef ik je ook een advies over het pakket waarvan ik denk dat het beste aansluit op jouw situatie.

Start

Het startpakket is een heel geschikt pakket als je snel van start wilt en vrij zelfstandig en intensief aan de slag gaat met wat we bespreken tijdens de sessies. Het startpakket bestaat uit 6 sessies waarin we aan de slag kunnen met één of maximaal twee hulpvragen.

Medium

Het mediumpakket wordt het vaakst gekozen. In dit pakket kunnen we in 10 sessies best een flink aantal hulpvragen aanpakken met een langdurig positief effect. We hebben genoeg tijd en ruimte om op een natuurlijke manier een gedragsverandering te laten plaatsvinden.

Intensief

Het intensief pakket bestaat uit 15 sessies. Dit pakket is heel geschikt als er veel (complexe) hulpvragen zijn en als je al meerdere manieren van coaching of begeleiding hebt gehad zonder positief resultaat. We nemen de tijd en rust om gedragsveranderingen één voor één zichtbaar te maken met een langdurig positief resultaat. Verandering kost tijd, maar door dit pakket heb je de grootste kans dat de veranderingen nog lange tijd zichtbaar en merkbaar zullen zijn. Je herkent je jezelf en je gezin na dit pakket bijna niet meer terug. Er heerst rust en harmonie en je hebt weer genoeg energie voor andere zaken.

Op de tarievenpagina staat een overzicht van de verschillende pakketten. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier of via het contactformulier.

Je kunt ook kiezen voor online coaching. Handig bijvoorbeeld als je graag in de avonduren en online contact wilt.

Ik zie ernaar uit om met je samen te werken aan rust en een stabiele sfeer in jullie thuissituatie, zodat je weer een ontspannen en blije ouder kunt zijn.


Coaching voor ouders
Aanmeldformulier Coaching voor ouders