Trainingen

Ik verzorg verschillende trainingen, workshops & cursussen. Meestal aan de hand van een bepaald onderwerp dat centraal staat. De trainingen, workshops & cursussen zijn allemaal zo gemaakt dat ze een vaste opbouw hebben. Doordat we praktisch aan de slag gaan zijn de oefeningen en opdrachten altijd direct toepasbaar voor jouw eigen situatie. De ideale mix van kennis en praktijk komen op deze manier samen, zodat jij thuis direct aan de slag kunt met een direct toepasbaar plan.

Trainingen voor kinderen

Een training is een reeks bijeenkomsten voor kinderen waarin we werken aan de doelen van de training die nodig zijn om een kind te helpen in de ontwikkeling.

Een training is praktisch en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk en daarnaast altijd gericht op:

  • Creëren van (zelf) bewustzijn en een realistisch zelfbeeld
  • Ontdekken van mogelijkheden, kansen en de eigen (innerlijke) kracht
  • Leren van kennis en vaardigheden en deze toepassen in de thuis- of schoolsituatie


Workshops & Cursussen voor ouders en professionals

Een workshop wordt op één dag gegeven aan de hand van een thema. De dag begint om 10:00 uur en eindigt om 15:00 uur. Een workshop is altijd inclusief persoonlijke begeleiding, werkmap, koffie&thee en een heerlijke lunch tussen de middag.

Een cursus bestaat uit een reeks van 3 cursusavonden. Deze avonden beginnen om 19:30 uur en zijn om 21:00 uur afgelopen. De cursusavonden zijn altijd inclusief persoonlijke begeleiding, werkmap en koffie&thee.


Themabijeenkomsten voor ouders & professionals

Themabijeenkomsten zijn interessante bijeenkomsten voor ouders en professionals wanneer je vragen hebt over specifieke onderwerpen in de ontwikkeling van een kind.

De themabijeenkomsten zijn gericht op:

  • Achtergrondinformatie over het specifieke onderwerp
  • Praktische tips en handvatten die altijd direct toepasbaar zijn in de thuis- of schoolsituatie
  • Interactie met anderen, ervaringsverhalen, herkenning en erkenning van je eigen vragen

Alle themabijeenkomsten vinden plaats in de praktijk, maar zijn op aanvraag ook mogelijk als training op locatie. Ideaal als je je hele team wilt laten kennismaken met specifieke thema’s. Kijk ook eens bij onderwerpen voor studiedagen als je op zoek bent naar een geschikte en interessante invulling voor scholing.